BLACK FRIDAY AT RUVIX

Girls and boys, afara e din ce in ce mai frig, daaar inimile noastre se incalzesc “usor” cand aud de Black Friday. Si cei de la Ruvix stiu acest lucru, si, drept urmare, produsele lor au preturi si mai friendly.

Pentru a nu starni remarci despre simpla frumusete a prezentarii si o lipsa a concretului, va anunt ca pentru orice comanda de pana in 140 de lei, veti beneficia de o reducere de 30%, iar pentru orice comanda plasata cu valoare intre 150 si 200 de lei, in afara de reducerea amintita anterior, transportul va fi gratuit. Insa, surprizele nu se opresc aici. Pentru orice comanda de peste 200 de lei, veti primi un cadou surpriza.

Pentru a va starni imaginatia si creativitatea in legatura cu alegerea produselor de pe www.ruvix.ro, am sa va prezint cateva articole preferate in pozele de mai jos. Aici am selectat cateva sweatshirt-uri si pijamale a caror “meserie” este sa ne incalzeasca in acest sezon rece, mentinandu-ne garderoba stylish in acelasi timp . Intrand pe site, veti gasi mult mai multe modele faine cu mesaje catchy. Merita sa aruncati o privire pe www.ruvix.ro , mai ales acum, in plin sezon al reducerilor. Ne vedem la cumparaturi!

Cute but psycho
Go walk the bear
Amore
Dream Big
Sleep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *