MANUKA HONEY

Hey, there! Dupa cum am mentionat si in videoclipul cu unboxingul, un produs excelent pentru sanatatea noastra este Mierea de Manuka. Am achizitionat un borcan cu Mierea de Manuka MG200+ de la Auribee de 250gr in urma cu aproximativ 1 sapatamana de pe Magazinul online de sanatate VitaMix. 

Putin cunoscuta pe piata din Romania, mierea de Manuka este mierea creata din extrasul florilor de Manuka, produsa si impachetata in Noua Zeelanda. Este un produs adorat de celebritati si folosit in cele mai luxoase restaurante din lume.

Sigur va intrebati si voi asa cum m-am intrebat si eu: ce anume o face atat de diferita fata de mierea obisnuita?

Ei bine, mierea de Manuka are proprietati unice care nu se regasesc la celelalte tipuri de miere.

Proprietati

  • antioxidant
  • antiinflamator
  • antibacterian
  • antiviral
  • vindecarea ranilor
  • imuno-stimulator

Mierea de Manuka are proprietati antibacteriene (conform studiilor, mierea de Manuka ucide mai multe bacterii decat orice alt antibiotic) datorita metilglioxalului (prescurtat MG sau MGO) din compozitia sa. Acesta se regaseste si in alte tipuri de miere, dar in cantitati mult mai mici.

Acum vreau sa va spun mai multe despre pretul mierii Manuka. Deoarece planta Manuka se ragaseste in salbaticie in zone extrem de greu accesibile si bineinteles datorita proprietatilor sale, mierea de Manuka este mult mai scumpa decat alte tipuri de miere. Pretul mierii de Manuka difera in functie de calitatea, puterea acesteia.

Puterea mierii de Manuka este data de concentratia in care se regasesc cele doua elemente: “UMF” si “MGO”. UMF masoara prezenta non-preoxidului din miere, in timp ce MGO se refera la nivelul metilglioxalului in miere. Cu cat este mai mare MGO cu atat este mai puternic nivelul antibacterian din miere.

In functie de acesti factori preturile difera. Cele mai bune oferte de pret le gasiti online pe Magazinul de sanatate VitaMix.

Cea mai ieftina miere de Manuka de la Auribee de pe site-ul lor are un pret de 134 de lei, borcan de 250g (MG200+) link aici, si poate ajunge pana la 372 de lei, borcan de 250g (MG800+) link aici.

Acum ca am ajuns la final cu prezentarea, trebuie sa recunosc ca m-am oprit din scris de cateva ori pentru cateva secunde pentru a ma indulci cu o lingurita de miere de Manuka care este de-a dreptul delicioaaaasa.

Doza indicata 1-3 linguri/zi

Aşadar, pentru a va putea bucura de beneficiile uimitoare ale mierii de Manuka sau pentru a preveni sau a trata cu succes o anumită afecţiune, va recomand cu incredere Mierea de Manuka MG200+ de la VitaMix.

Va imbratisez si nu uitati Once you taste the sweet honey , you want more of it,

D.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *