PUPART CHIC PALETTE

Girls, este adevarat, ca va amenint de ceva timp cu acest review si iata c-am ajuns si-n ziua in care el chiar se intampla. Mai exact, parerea mea sincera despre un alt produs comandat de pe site-ul Carespot, recent introdus in trusa mea de makeup, respectiv Paleta de farduri Pupart 07.

Tin sa va mentionez faptul ca cei de la Carespot au mereu oferte extraordinare. Acest produs despre care am tinut neaparat sa scriu cate ceva este acum la oferta si il gasiti la jumatate de pret chiar aici. Daca cautati alte nuante de farduri de ochi, puteti sa optati pentru una dintre celelalte 5 palete de farduri Pupart disponibile online la cei de la Carespot (click aici).

Recunosc ca din momentul in care am plasat comanda asteptam cu nerabdare sa explorez galaxia de culori din paleta de farduri formata din nuante versatile, de baza in orice trusa de makeup.

Cum a sosit coletul cum am inceput sa incerc o infinitate de look-uri si astfel am combinat nuantele rozalii fie cu nuantele argintii fie cu tonurile mai inchise cum ar fi violet.

Imi place foarte mult ca tonurile mate sunt frumos armonizate cu nuanțele shiny, toata ideea paletei fiind aceea de a le mixa in functie de evenimentul la care urmeaza sa pleci.

In ceea ce priveste rezistenta, pot spune ca de fiecare data machiajul a rezistat foarte bine.

Voua cum vi se pare?

Ne recitim in curand,

D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *