FABULOUS ATHLETICA ACTIVEWEAR

Din pacate in ultimul timp nu am mai apucat sa scriu pe blog. To be honest I kinda missed it. So…let’s catch up! In weekendul care tocmai a trecut, am avut parte de o vreme superba aici in Bucuresti si am reusit sa ne mobilizam sa facem o gramada de poze noi. Sambata a fost o zi plina, am pozat 3 tinute diferite pe cand duminica a fost mai lejer si ne-am limitat la una singura, respectiv la tinuta din articolul de astazi.

Cat despre locatie, trebuie sa recunosc ca am avut emotii, dar am fost placut surprinsa cand am vazut rezultatul final, pozele au iesit mai bine decat ma asteptam. Eram obisnuita sa pozez in stil urban, pe stradutele din Bucuresti. Bineinteles, acest stil va ramane stilul meu preferat, doar ca acum am zis sa ies putin din zona de comfort si am ales Complexul sportiv Steaua unde am si alergat o tura pe stadionul de rugby intrucat nu m-am putut abtine sa nu testez noua pereche de colanti F-stripe de la Fabulous Athletica, ideali pentru exercitiile de fitness, alergare sau chiar o ora de spinning. Am vrut sa fac un outfit modern si tocmai de aceea pentru alcatuirea tinutei am optat pentru o maleta roz neon, marca H&M, un hanorac negru de la Fabulous Athletica si o pereche de sneakers AirMax 97 de la Nike.

M-am bucurat foarte tare cand am vazut feedback-ul vostru pe contul meu de instagram, inseamna ca am facut o alegere buna pana la urma.

Till next time!

D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *